
nee
Alle categorieën
- Aanbiedingen
- Apparatuur
- Beeldhouwen
- Beschermingsmiddelen
- Biscuits
- Boeken
- Cadeaubonnen
- Cursussen
- Engobe
- Geen categorie
- Gereedschappen
- Gietklei
- Gips
- Glazuren
- Grondstoffen
- Hulpmiddelen
- Klei
- Klein Materiaal
- Lusters
- Mallen
- Meet- en Regeltechniek
- Onderglazuur en Potloden
- Ovenmaterialen
- Overige Apparatuur
- Overige Materiaal
- Penselen
- Poederglazuur Welte
- Spuitmateriaal
Populaire categorieën
Enkele van onze favorieten
Bekijk al onze producten
SNS 1521 Soft Red-Brushing
Spectrum Super Nova Stoneware glazuren zijn allemaal loodvrij en voedselveilig boven de 1200°C. Breng 2 a 3 lagen met de kwast aan op biscuit gestookt werk, laten drogen en stoken op 1185°C - 1240°C. Eventueel verdunnen met water. Goed roeren voor gebruik. Het resultaat kan zeer wisselen, door dikte van het glazuur, de stooktemperatuur en kleisoort. Voorzorgsmaatregelen; handen wassen na gebruik. Tijdens gebruik niet eten, drinken of roken. From € 12,70 Incl. BTW
Waaierkwast Royal No 6
€ 13,00 Incl. BTW
Versteksnijder 30, 45 en 60°
€ 10,85 Incl. BTW
Klei 254, wit met chamotte 0 – 0,2 mm 25%
€ 8,30 Incl. BTW
Shimpo draaischijf RK-3D
Het klassieke model Vast voetpedaal met hendel Direct Drive Motor Schijf aluminium 30cm Stil (30dB) 400 Watt vermogen 40 kg draaigewicht € 1.490,00 Incl. BTW
SW219 Opal Lustre
Cone 6 oxidatie: Opal Lustre is een glanzend, halfdekkend glazuur met bonte tinten blauw, groen en paars. Breekt warm bruin over de textuur. Reductie cone 10: De kleur wordt vlakker en warme ondertonen komen door. TIP: Dit glazuur is semi-vloeibaar bij 3 lagen. Extra lagen of een grotere laagdikte kunnen leiden tot beweging. Kan worden gebruikt bij oxidatie- of reductiebranden. Resultaten kunnen variëren. De keuze van het klei model, de dikte van de applicatie, het bakproces en de temperatuur zijn van grote invloed op de gebrande resultaten. € 19,95 Incl. BTW
Workshopruimte
Onze filialen in 's-Hertogenbosch en Zwolle hebben goed geoutilleerde workshopruimtes en u kunt daar gebruik van maken!