
1200°C - 1280°C
Alle categorieën
- Apparatuur
- Beeldhouwen
- Beschermingsmiddelen
- Biscuits
- Boeken
- Cadeaubonnen
- Cursussen
- Engobe
- Geen categorie
- Gereedschappen
- Gietklei
- Gips
- Glazuren
- Grondstoffen
- Hulpmiddelen
- Klei
- Klein Materiaal
- Lusters
- Mallen
- Meet- en Regeltechniek
- Onderglazuur en Potloden
- Ovenmaterialen
- Overige Apparatuur
- Overige Materiaal
- Penselen
- Poederglazuur Welte
- Spuitmateriaal
Populaire categorieën
Enkele van onze favorieten
Bekijk al onze producten
SNS 1521 Soft Red-Brushing
Spectrum Super Nova Stoneware glazuren zijn allemaal loodvrij en voedselveilig boven de 1200°C. Breng 2 a 3 lagen met de kwast aan op biscuit gestookt werk, laten drogen en stoken op 1185°C - 1240°C. Eventueel verdunnen met water. Goed roeren voor gebruik. Het resultaat kan zeer wisselen, door dikte van het glazuur, de stooktemperatuur en kleisoort. Voorzorgsmaatregelen; handen wassen na gebruik. Tijdens gebruik niet eten, drinken of roken. Vanaf € 12,70 Incl. BTW
Waaierkwast Royal No 6
€ 13,00 Incl. BTW
Versteksnijder 30, 45 en 60°
€ 10,85 Incl. BTW
Klei 254, wit met chamotte 0 – 0,2 mm 25%
€ 8,30 Incl. BTW
Shimpo draaischijf RK-3D
Het klassieke model Vast voetpedaal met hendel Direct Drive Motor Schijf aluminium 30cm Stil (30dB) 400 Watt vermogen 40 kg draaigewicht € 1.490,00 Incl. BTW
SC 036 Irish Luck
Stroke & Coat® is de meest veelzijdige glazuur. Het kan worden toegepast op natte klei, aardewerk bisque of steengoed bisque, gebakken van cone 06 tot cone 6, in oxidatie of reductie cone 10, en gebruikt worden op elke denkbare decoratieve manier. Stroke & Coat® glazuren zijn ontwikkeld om te drogen bij cone 06/05. De meeste Stroke & Coat® glazuren behouden hun kleur bij hogere temperaturen, vooral rood, oranje, geel, groen en blauw. Hun prestaties bij cone 6 worden vermeld op elk individueel productetiket met eventuele wijzigingen. Vanaf € 4,35 Incl. BTW
Workshopruimte
Onze filialen in 's-Hertogenbosch en Zwolle hebben goed geoutilleerde workshopruimtes en u kunt daar gebruik van maken!